Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Afvalkalender 2023 (rolcontainers)

Afvalkalender 2023 (rolcontainers)

Geplaatst op: 05 jan 2023


Het nieuwe jaar staat voor de deur, en bij Van den Noort kijken we ernaar uit om uw rolcontainers in 2023 opnieuw te legen. We willen u graag laten weten dat er in principe geen wijzigingen zijn aangebracht in de ledigingsschema's ten opzichte van vorig jaar. Als we bijvoorbeeld uw rolcontainer voor papier en karton vorig jaar elke woensdag hebben opgehaald, zullen we dat ook in 2023 blijven doen. Dit biedt u een consistente en betrouwbare service, zodat u uw afvalbeheer effectief kunt plannen.

Aanvragen ledigingsschema

Bent u een nieuwe klant of heeft u behoefte aan specifieke informatie over wanneer uw rolcontainer in 2023 aan de straat moet worden gezet? We staan graag tot uw dienst. Stuur ons een verzoek voor het ledigingsschema en wij zullen deze zo snel mogelijk ter beschikking stellen voor u. U kunt simpelweg een e-mail sturen naar contact@vandennoort.nl, en wij zorgen ervoor dat u alle benodigde informatie ontvangt. Het is belangrijk op te merken dat de ledigingsschema's niet jaarlijks automatisch worden verstuurd, dus als u uw schema wilt raadplegen, neem dan even contact met ons op. Bekijk eveneens ons aanbod aan containers in onze webshop. We hebben een gevarieerd scala containers beschikbaar, passend bij verschillende behoeften en toepassingen. Of het nu gaat om afvalbeheer voor uw bedrijf of thuis, we hebben de juiste oplossingen voor u.

Stel ons uw vragen

In 2023 zullen er op nationale feestdagen geen rolcontainers opgehaald of geledigd worden. Hiervoor ontvangt u te zijner tijd de benodigde informatie. Voor alle overige vragen met betrekking tot uw ledigingen, staan onze collega's van de afdeling KOOP tot uw beschikking. U kunt onze klantenservice bereiken op het telefoonnummer 0162-372550. Ze helpen u graag verder en kunnen eventuele zorgen of vragen die u heeft beantwoorden. We zijn toegewijd aan het leveren van een effectieve, milieuvriendelijke service, en we hopen dat we ook dit jaar u weer van dienst mogen zijn.