Let op! I.v.m. Hemelvaarstdag zijn wij donderdag 9 mei gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Interview RecyclePro: Een duurzaam familiebedrijf

Interview RecyclePro: Een duurzaam familiebedrijf

Geplaatst op: 01 dec 2022


Babs van den Noort, directeur Recycling bij ons bedrijf, is onlangs in de schijnwerpers gezet als de "Vrouw in de Kijker" door RecyclePro, een toonaangevend platform dat dagelijks unieke en actuele content over recycling, afvalmanagement en milieu biedt. Het platform gebruikt zijn vakblad om de doelgroep te informeren en te inspireren over de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

Uitdagingen en kansen

In het recente interview met Babs van den Noort vertelt ze over haar persoonlijke reis in de recyclingbranche en wordt er een blik geworpen op haar ervaringen als vrouw in deze sector. Het interview belicht niet alleen haar carrière, maar werpt ook licht op de uitdagingen en kansen die vrouwen tegenkomen in een sector die traditioneel door mannen gedomineerd wordt. Babs deelt haar inzichten en persoonlijke ervaringen, die anderen kunnen inspireren en aanmoedigen om ook een rol te spelen in deze boeiende en belangrijke industrie.

Het interview biedt een waardevol inzicht in het wel en wee van ons duurzame familiebedrijf en onze toewijding aan recycling en milieubeheer. Babs benadrukt de essentiële rol die recycling speelt in het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid. Het is een bevestiging van onze missie om een positieve impact te hebben op het milieu en de samenleving als geheel.

Inzicht in onze recyclingprocessen

Dit interview is niet alleen een erkenning van het werk van Babs van den Noort, maar ook een kans om ons eigen netwerk en belanghebbenden inzicht te geven in onze recyclingprocessen en de toewijding aan duurzaamheid die onze organisatie kenmerkt. We zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan het delen van kennis en expertise in de branche, en we hopen dat het interview andere vrouwen zal inspireren om een rol te spelen in de wereld van recycling en afvalbeheer.

Lees het volledige artikel

U kunt het volledige artikel lezen op de website van RecyclePro onder de titel "Een duurzaam familiebedrijf," waarin Babs van den Noort haar verhaal deelt en ons bedrijf en onze toewijding aan duurzaamheid in de schijnwerpers staan.

RecyclePro: Vrouw in de Kijker