Let op! I.v.m. Hemelvaarstdag zijn wij donderdag 9 mei gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2022

Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2022

Geplaatst op: 08 dec 2022


Bij Van den Noort hebben we altijd waardering gehad voor het harde werk en de toewijding van onze chauffeurs voor de pers-, kraak- en portaalvrachtauto’s. Ze staan elke dag weer klaar om ervoor te zorgen dat onze containers op tijd en veilig op hun bestemming aankomen en volgens het afgesprokene schema geledigd worden. Het is een taak die vaak als vanzelfsprekend wordt beschouwd, maar het is absoluut essentieel voor de bedrijfsvoering van onze zakelijke klanten en de voortgang van particuliere projecten.

Op 8 december 2022 wordt dit belangrijke werk in het zonnetje gezet, en dat is te danken aan het initiatief van het Sectorinstituut Transport en Logistiek, TLN, VVT, FNV en CNV. Deze dag, die bekend staat als de 'Dag van de Chauffeur', is een gelegenheid om onze chauffeurs te bedanken voor hun toewijding en inzet. Het dagelijks vervoeren, ledigen en wisselen van containers door weer en wind blijft zeker niet ongezien!

Toppers bedankt!

Bij Van den Noort willen we deze dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We willen onze waardering en erkenning uitspreken voor al onze medewerkers en onze chauffeurs, die dag in, dag uit het verschil maken. Daarom hebben we vandaag voor al onze medewerkers een lekkere versnapering klaarstaan. Vers van de lokale bakker! Het is een kleine blijk van dankbaarheid voor hun inzet en toewijding. Wil jij ook als chauffeur aan de slag bij ons team? Bekijk op www.werkenbijvandennoort.nl welke vacatures momenteel openstaan!

Samen op weg naar de toekomst

We zijn trots op ons team van chauffeurs en alle medewerkers die bijdragen aan ons succes. Deze dag is een kans om onze 'toppers' in de schijnwerpers te zetten en hen te bedanken voor hun inzet, toewijding en harde werk. Samen gaan we verder op weg naar de toekomst, wetende dat we kunnen vertrouwen op ons geweldige team.

#SamenOpWegNaarDeToekomst