Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

CO2-footprint – Eerste helft 2022

CO2-footprint – Eerste helft 2022

Geplaatst op: 18 nov 2022


Bij Van den Noort is duurzaam ondernemen een essentieel onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een schonere en duurzamere toekomst. Om deze reden hebben we onlangs onze CO²-footprint bijgewerkt en een grondige CO²-emissie inventarisatie uitgevoerd. Deze inspanningen maken deel uit van ons voortdurende streven om onze impact op het milieu te verminderen.

Reductiedoelstellingen

Periodiek informeren we onze collega's over de voortgang van onze duurzaamheidsinspanningen, en dit omvat ook het delen van updates over onze CO²-footprint. Dit stelt ons in staat om transparantie te bieden en onze medewerkers bewust te maken van de stappen die we nemen om onze CO²-uitstoot te verminderen.

Onze CO²-footprint biedt een gedetailleerd overzicht van de uitstoot die voortkomt uit de verschillende processen binnen Van den Noort. Het stelt ons in staat om te identificeren waar de grootste impact ligt en welke stappen we kunnen nemen om deze uitstoot te verminderen. Door de gegevens regelmatig bij te werken, kunnen we onze voortgang monitoren en ervoor zorgen dat we onze reductiedoelstellingen behalen.

Krijg meer inzicht in onze duurzaamheidsinspanningen

Bovendien hebben we uitgebreide voortgangsrapportages beschikbaar op onze website. Deze rapporten bieden meer inzicht in onze duurzaamheidsinspanningen, inclusief onze reductiedoelstellingen en de maatregelen die we nemen om onze CO²-uitstoot te verminderen. We geloven in open communicatie en het delen van onze prestaties met onze belanghebbenden.

Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid

Duurzaamheid is een integraal onderdeel van ons bedrijf en we nodigen iedereen uit om meer te lezen over ons duurzaamheidsbeleid. Hier kunt u ontdekken hoe we streven naar een schonere en duurzamere toekomst, niet als een verplichting, maar als een toewijding om onze planeet te beschermen voor toekomstige generaties. Samen kunnen we het verschil maken en bijdragen aan een duurzamere wereld. Dus wilt u uw afval op een duurzame manier afvoeren en recyclen? Huur een container bij Van den Noort en draag direct uw steentje bij aan een beter milieu. Bel naar 0162 372 550 of stuur een e-mail naar contact@vandennoort.nl indien u vragen heeft.