Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Met Van den Noort is het goed afspraken maken

Indaver is een specialist in het verwerken van industriĆ«le gevaarlijke afvalstromen met maximale terugwinning van grondstoffen en energie. De naam is een samenvoeging van de woorden INDustrieel, Afval en VERwerking. Indaver biedt klanten een Total Waste Management concept aan over de grenzen heen. Hierbij ontzorgen zij hun klanten op alle afval gerelateerde domeinen waaronder ook de inzameling van niet-gevaarlijke afvalstromen.

Hiertoe werkt Indaver graag samen met regionale afvalpartners zoals Van den Noort. Intussen is na 10 jaar samenwerking een intense/solide relatie ontstaan tussen beide bedrijven. 

"Deze samenwerking verloopt goed omdat Van den Noort in staat is om snel te schakelen volgens de steeds veranderende afvalwet- en regelgeving en onze bijkomende wensen. Door de korte communicatielijnen en het daadkrachtig optreden reageert Van den Noort snel op de vaak uitdagende vraagstukken binnen de complexe omgeving van onze klanten in de chemie, farmacie en technologie," namens R. Bosch, Waste Treatment manager bij Indaver.

Indaver Industrial Waste Services - www.indaver.com

Meer weten over afvalinzameling?

Klantenservice Van den Noort