Let op! I.v.m. Koningsdag zijn wij zaterdag 27 april gesloten. Check hier de inhaaldagen 2024.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Gestegen brandstofprijzen

Gestegen brandstofprijzen

Geplaatst op: 21 juli 2022


We willen graag uw aandacht vragen voor de recente ontwikkelingen in de energie- en brandstofmarkt, die de afgelopen tijd aanzienlijke prijsstijgingen hebben laten zien als gevolg van diverse factoren en nationale en wereldwijde invloeden. In vergelijking met de prijs op 1 januari 2022 is de kostprijs van dieselolie inmiddels met ongeveer €0,43 per liter gestegen. Bij het vaststellen van onze tarieven houden we altijd rekening met een zekere mate van brandstoftoeslag, maar de omvang van de huidige stijging was niet te voorzien.

Aankondiging brandstoftoeslag

Tot op heden hebben we getracht de meerkosten voor onze eigen rekening te nemen, in de hoop dat de tarieven zouden normaliseren. Helaas blijkt dit niet langer haalbaar te zijn, gezien de aanhoudende prijsstijgingen en geen uitzicht op verbetering. Om deze reden zijn we genoodzaakt om met ingang van 01-07-2022 een brandstoftoeslag toe te passen op onze tarieven voor rolcontainers. Aangezien transport integraal deel uitmaakt van onze dienstverlening, hebben we besloten een toeslag van 2,1% in te voeren op het factuurbedrag. Deze wijziging is reeds gecommuniceerd met onze klanten per e-mail op 21 juli 2022.

We houden de ontwikkelingen rondom brandstofprijzen nauwlettend in de gaten

We begrijpen dat deze toeslag een impact kan hebben op onze klanten, en we willen benadrukken dat we de ontwikkelingen op het gebied van brandstofprijzen nauwlettend blijven volgen. Zodra de omstandigheden dit toelaten, zullen we het percentage van de brandstoftoeslag voor onze rolcontainerklanten aanpassen dan wel volledig laten vervallen.

Neem contact op met uw vaste contactpersoon bij vragen of onduidelijkheden

We vertrouwen op uw begrip voor deze noodzakelijke beslissing en hopen dat de marktomstandigheden zich snel zullen stabiliseren. We blijven toegewijd aan het voortzetten van onze waardevolle samenwerking en kijken met vertrouwen naar een duurzame toekomst. Bij eventuele vragen of onduidelijkheden staat uw vaste contactpersoon bij Van den Noort te allen tijde klaar om verdere toelichting te geven.