Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Rolcontainer huren

Producten 1-12 van 15

per pagina

Producten 1-12 van 15

per pagina

Een rolcontainer is handig voor diverse soorten afvalstromen. Rolcontainers worden vaak ingezet voor het verzamelen van restafval, papier en karton, plastic en glas. De rolcontainer is goed te gebruiken voor bedrijven, scholen en restaurants. Maar de rolcontainers worden ook veel gebruikt bij sportverenigingen en evenementen. De rolcontainers zijn dus in bijna alle gevallen een goede uitkomst.

Voordelen rolcontainers

De rolcontainers van Van den Noort zijn allemaal afsluitbaar met klep waardoor u geen last heeft van de (eventuele) stank die van uw afval afkomt. Hierdoor zorgt het niet voor overlast in de omgeving. Het grote voordeel is natuurlijk de wielen onder de container waardoor u zonder grote krachtinspanning op de gewenste plek kan brengen.

Rolcontainers in verschillende maten

Bij Van den Noort hebben we rolcontainers in allerlei soorten en maten. Zo kunnen we voor elk afvalsoort een geschikte rolcontainer aan u aanbieden. Onze rolcontainers zijn er in de maten:

Rolcontainer voor elke afvalsoort

Doordat wij rolcontainers in verschillende formaten kunnen bieden, is er altijd een rolcontainer die bij uw wensen past. Niet iedere type rolcontainer leent zich echter voor elke afvalstroom. Mocht u vragen hebben over onze rolcontainers of graag advies willen ontvangen welke rolcontainer het meest geschikt is voor uw situatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Rolcontainer huren bij Van den Noort.

Een rolcontainer kunt u tot wel 30 dagen huren. Wij komen de rolcontainer weer bij u ophalen op de afgesproken dag. Ook in het weekend of na één dag is dit mogelijk. Voor het ophalen van de container kunt u het ophaalformulier invullen. Met overslaglocaties op diverse plekken in Noord-Brabant is er altijd een rolcontainer bij u in de buurt. Ervaar nu zelf het gemak met een rolcontainer van Van den Noort.