Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Perscontainer huren

9 producten

per pagina

9 producten

per pagina

Perscontainers zijn containers voor de huurders die ruimte willen besparen. In normale afvalcontainers blijft een hoop ruimte ongebruikt door de lucht en de ruimte die tussen de afvalzakken in zit. Dit betekent dat de normale container sneller vol zit, maar ook sneller geleegd zal moeten worden. Een perscontainer daarentegen biedt een hoop voordelen. Het afval wordt samengeperst wat ervoor zorgt dat er verdichting plaats vindt. Een perscontainer heeft een capaciteit vele malen hoger dan normale containers, wat er op zijn beurt weer voor zorgt dat de transportkosten lager zullen zijn. Deze perscontainers zijn erg gemakkelijk te bedienen, zodat iedereen en al uw collega’s het afval kan doen.

Welke perscontainer is geschikt voor u?

Bij Van den Noort hebben we verschillende perscontainers in allerlei soorten en maten beschikbaar. Zo kunnen we voor alle soorten afval een geschikte container leveren. Bij ons kunt u kiezen uit de volgende formaten 12m3 (12000 liter), 20m3 (20000 liter) en 20 m3 (20000 liter) met kantel functie. Daarnaast is het belangrijk om afval te scheiden vandaar dat u bij Van den Noort kunt kiezen uit perscontainers voor bedrijfsafval, papier- karton, en plastic- folie. Een perscontainer is rendabel wanneer u veel afval heeft een bepaalde soort afvalstroom, vanaf 10m3 per week betekent het al dat je er winst op zult maken. Daarnaast is het slim om voor een perscontainer te kiezen wanneer de transportopties gelimiteerd zijn.

Perscontainer bestellen bij Van den Noort

Kwaliteit, duurzaamheid en milieu staan bij Van den Voort altijd op de eerste plaats. Vandaar dat wij efficiënt te werk gaan met een geweldige service door vakkundig personeel. De containers kunt u bij ons huren voor een periode van 30 dagen. U kunt zelf bepalen welke dag deze weer opgehaald wordt, zelfs op weekend dagen als dat u beter uitkomt. Met de verschillende locaties die Van den Noort heeft in Noord-brabant zal er altijd een container bij u in de buurt zijn. Heeft u toch liever een andere container? Bekijk dan hier de containers die Van den Noort heeft. Sinds 1944 is Van den Noort al een familiebedrijf dus met onze jarenlange ervaring kunnen onze specialisten u altijd verder helpen. Twijfel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over het huren van een container. Of twijfelt u over de soorten afval die in de containers kunnen? Wij helpen u graag verder.