Vul uw postcode in voor def. prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afstand in kilometers. Vul daarom de postcode van het afleveradres in om de definitieve prijzen te bekijken.

Postcode afleveradres

Nee, bedankt. Ik vul mijn postcode liever later in en ben me ervan bewust dat ik deze informatie in moet vullen voordat ik mijn container kan bestellen.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Ondergrondse container huren

5 producten

per pagina
 1. 3000 liter ondergrondse container Bedrijfsafval
  3000 liter ondergrondse container Bedrijfsafval
  Voeg toe aan offerte
 2. 5000 liter ondergrondse container Bedrijfsafval
  5000 liter ondergrondse container Bedrijfsafval
  Voeg toe aan offerte
 3. 3000 liter ondergrondse container Papier en Karton
  3000 liter ondergrondse container Papier en Karton
  Voeg toe aan offerte
 4. 5000 liter ondergrondse container Papier en Karton
  5000 liter ondergrondse container Papier en Karton
  Voeg toe aan offerte
 5. 3000 liter ondergrondse container Flessenglas
  3000 liter ondergrondse container Flessenglas
  Voeg toe aan offerte

5 producten

per pagina

Semi-ondergrondse container huren? Dan bent u bij Van den Noort aan het juiste adres. De ondergrondse containers staan netjes en professioneel. Veel bedrijven zijn een visitekaartje en willen klanten op een juiste manier ontvangen. Voor deze bedrijven is de semi-ondergrondse container de ideale oplossing. Het is de meest onopvallende manier van afvalinzameling en vaak nog kostenbesparend ook. Naast dat het onopvallend is zijn deze containers ook de meest hygiënische oplossing. Door de afsluitbare klep komen er geen onaangename geuren vrij, daarnaast is de temperatuur onder de grond koel en constant waardoor de geuren zich ook niet snel ontwikkelen. Een ander voordeel is fminder geluidsoverlast dan bij afvalcontainers boven de grond.

Welke ondergrondse container is geschikt voor u?

Bij Van den Noort zijn allerlei ondergrondse containers beschikbaar. Zo zijn er ondergrondse containers van verschillende groottes maar ook voor diverse afvalsoorten. Er zijn twee maten beschikbaar: ondergrondse containers van 3000 liter en de grote variant, de ondergrondse container van 5000 liter. Daarnaast zijn drie verschillende soorten ondergrondse afvalcontainers bij Van den Noort. Ondergrondse containers voor bedrijfsafval, papier- karton, en voor flessenglas. Bij Van den Noort hebben wij duurzaamheid in een hoog vaandel staan, dus vinden wij afvalscheiding erg belangrijk.

Ondergrondse container bestellen bij Van den Noort

Al sinds 1944 is Van den Noort een bedrijf opgericht door familie. Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het geven van de beste service aan de klant door vakkundig personeel. We zijn actief op locaties door heel Noord-Brabant dus er zal altijd een specialist bij u in de buurt zijn. De ondergrondse containers kunnen gehuurd worden voor een periode die u schikt, en kan zelfs opgehaald 7 dagen in de week. Wij begrijpen dat dat voor een ieder anders uit komt. Bij Van den Noort streven we naar de meeste duurzame oplossingen voor al uw zakelijke afvalstromen, we leveren niet alleen advies maar ook slimme diensten en producten zodat dit ook gerealiseerd kan worden. Bent u toch op zoek naar een andere soort afvalcontainer? U heeft onder andere de keuze uit perscontainers, diverse afvalcontainers, en rolcontainers. Als u vragen heeft over afvalstromen voor uw bedrijf, of de soort container die hier het beste bij past? Neem vrijblijvend contact op met ons voor advies op maat door één van onze specialisten.